Már az országos döntőjükre utazhatnak

facebook megosztás

Idén is remekeltek a Zrínyi-Bolyai-iskola ifjú focistái az országos diákolimpia előcsatározásai során, hiszen a labdarúgó diákolimpia megyei fordulójában az első helyezést érték el a II. korcsoportos csapatukkal.

A megyei elsőségükkel a zrínyis labdarúgó fiatalok (képünkön), akiknek felkészítője Faller Zoltán, testnevelőik pedig Szabados Bianka, Sólyom Emese, Molnár Damján, Domjánné Gerencsér Katalin, Szabó-Szajkó Nikolett voltak, továbbjutottak az országos döntőbe, melynek helyszíne Kaposvár, időpontja pedig péntektől vasárnapig tart. A Zrínyi csapat tagjai: Tóth Dániel (4.c), Szakács Ronnie (4.c), Horváth Bence (4.c), Majoros Botond Solt (5.b), Somfalvi Gergő (3.a), Strazsek Ábel (4.c), Proszenyák László (4.c), Mácsai Gergő (4.a), Tóth Jácint (3.a) és Tóth Milos (2.a).

Mint azt Faller Zoltán intézmény-igazgató elmondta, az immár évek óta mérhető sikerek titka a tanítónők és a testnevelők kiváló együttműködése, szakmai munkája, valamint a helyi és zalaegerszegi sportegyesületek támogatása, segítsége. Mindezt szeretnék remek kaposvári eredményekkel is nyomatékosítani.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.