Mesterhármas Kiskanizsán, nem lassít a Szepetnek, listavezetőt vert a Becsehely

facebook megosztás

A vármegyei labdarúgó bajnokságban szereplő nagykanizsai és „vonzáskörzeti” futball csapatok közül volt, amelyik papírforma meccset hozott, akadt, mely jó nevű klubot múlt felül biztosan, no és listavezetőt is vertek Dél-Zalában.

Szepetneken tulajdonképpen a papírformának megfelelően nyert a hazai együttes a zalai első osztály 18. fordulójában a területileg „majdnem” szomszéd Murakeresztúr ellen, utóbbi gárda azért jól menedzselt le egy félidőt, konkrétan a másodikat, így a 3-1 /g.: Dömötör Csaba (2), Orsós Roland, illetve Pál Martin/ részükről vállalható eredmény (felső képünk alapján gólszerzőjükre akadt, hogy négyen figyeltek), míg a kimondottan előre tekintő Szepi lényegében hozta a kötelezőt.

A fentebbi meghatározást azért Kiskanizsán előzetesen aligha mertek volna kijelenteni a játéknap előtt, ugyanakkor a Sáskák SE csak-csak lehozott egy győztes meccset 3-0-val, ráadásul a patinája alapján egy fajsúlyos ellenfél, az Andráshida SC ellen. Tegyük hozzá, egy nem is akármilyen teljesítménnyel, ami a góljai számát illeti, mivel a találkozón Petánovics Milán könyvelhetett mesterhármast – akadt, aki meg is jegyezte, a meccslabda örök emlékként őt illeti (alsó felvételünkön Jagarics Martin talán éppen ezért vigyáz rá)...

S akkor egy vármegyei második ligás meccsről is essék szó: a harmadik helyét tartja a listavezető elleni sikerével a Becsehely, avagy a Páterdombot győzte le a házigazda 4-1-re, góljaikon Matyók Milán (2), Balassa István, valamint Takács Gergő osztoztak.

P.L.

(Fotók: Polgár László)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.