Megmutatták oroszlánkörmeiket a Vadmacskák játékosai, vasárnap jöhet a második meccs

facebook megosztás

A Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda együttese végül osztálya 17-30. helyéért kosarazva vághatott neki a rájátszásnak, s ennek keretében elsőként a Zöld csoport harmadik helyezettjével, tehát a jól ismert ELTE Fortis csapatával mérkőzhet az első körben – oda-vissza alapon.

ELTE Fortis – Kanizsai Vadmacskák SE 54-55 (10-19, 15-7, 18-10, 11-19)

Amatőr NB I női kosárlabda-mérkőzés, rájátszás a 17-30. helyért, 1. mérkőzés. Budapest, 50 néző. Vezette: Gyurka, Darai.

Vadmacskák: Németh L. 8, Rezsek 20/3, Kiss Szabó 11, Szilágyi L. 12, Kékesi 2. Csere: Bagonyi 2, Simon E., Simon-Riechel. Edző: Gábor Erzsébet.

Az alapszakasz csoportbeli ellenlábasai találkoztak elsőként a női amatőr kosárlabda NB I rájátszásában, s az akkor harmadik fővárosiak fogadták elsőként a nyolcadik helyen zárt Vadmacskák együttesét. Egyben ezzel a dél-zalaiak lemérhették azt is, hogy fejlődésben hol is tartanak, akik egyébként az első 18 forduló végére jelentőset léptek előre. A kanizsaiak mondhatni folytatták a tendenciát, a rájátszásuk első meccsén jól kezdtek, viszont a házigazdák a második és a harmadik negyedet ugyanúgy biztosan behúzta. A végjátékra összekapta magát a KVSE és lelkes, taktikus játékával sikerült is megszereznie a győzelmet, mely pszichésen is sokat jelenthet a folytatásra, hiszen e meccs visszavágóját április 14-én, vasárnap rendezhetik Nagykanizsán (ahol, mint azt képünk is bizonyítja, Kiss Szabó Eszter februárban már próbálkozhatott büntetővel a fővárosiakkal szemben).

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.