Gyors gólváltás, döntetlen a kanizsai bajnokin

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa női NB II-es együttesének nem sikerült előrébb lépnie a nyolcadik helyről a tabellán, mivel a legutóbbi játéknapon csupán döntetlent ért el hazai környezetben a tizedik Paksi SE-vel szemben.

FC Nagykanizsa (8.) – Paksi SE (10.) 1–1 (0-0)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 16. forduló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Molnár-Sáska (Horváth D., Szili). G.: Sóstai (50.), illetve Horváth M. (51.).

FCN: Sebők V. - Molnár R., Gergelics, Németh P. (Fülöp J., 73.), Szollár, Sóstai, Szabó Zs., Nagy-Fáró (Pintér D., 73.), Kaszás, Domján-Köröcz, Gyergyák. Edző: Benedek József.

A papírforma a kanizsai női labdarúgók mellett szólt az NB II Nyugati csoportjában, a korábbi egymással szembeni eredményeik is ezt sugallták, egyben a tabellán is a kanizsaiak állnak előrébb. Ez a találkozó után sem változott, egyben a dél-zalaiak jól is kezdtek, játékuknak volt ritmusa. Több gólhelyzetet dolgoztak ki, de ezek ki is maradtak. Az 50. percben sikerült aztán az FC Nagykanizsának megszereznie e vezetést Sóstai Lili révén, az más kérdés, hogy a paksiak rögtön válaszoltak. A továbbiakban sem változott a játék képe, a hazaiak mindent egy lapra téve támadtak, de nem sikerült az eredmény tekintetében változást elérniük, maradt a döntetlen, így az egy megszerzett pont.

- Azt gondolom, a második félidőre már kiismerhetőek lettek támadásaink, így azok jó részt hatástalanok maradtak – fogalmazott a kanizsaiak edzője, Benedek József. - A mentalitással nem volt baj, a befejezéseknél a koncentráción kell javítanunk. Összességében rendben voltunk, de ehhez az eredmény az hiányzott.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.