Egy esztendőben sem marad el a nőnapi ünneplés a MOL Bányász Nyugdíjas Klubban

facebook megosztás

Felköszöntötték idén is a MOL Bányász Nyugdíjas Klub hölgy tagjait a férfiak. A hagyományos nőnapi bál ebben az esztendőben sem maradhatott el, a hangulat pedig, mint mindig, fergeteges volt.

A társadalomban, a családban és a párkapcsolatokban is olyan szerepük van a hölgyeknek, ami tiszteletre méltó és nem csak egynapos ünnepre kéne szorítkoznunk, hanem az év valamennyi napjára – fogalmazott Fehér Imre, a MOL Bányász Nyugdíjas Klub elnöke.

- A klub működésének jó színvonalú voltát is nagyrészt nekik köszönhetjük. Csoportokat működtetnek, énekkar működik, de az énekkari feladatokon túl is a legaktívabb tagjai a közösségünknek és nagyon sokat köszönhetünk nekik, az ő munkájuknak, az aktivitásuknak, a hiperaktivitásuknak – tudtuk meg Fehér Imrétől, a MOL Bányász Nyugdíjas Klub elnökétől.

Az összetartó, vidám csapaton belül Fehér Imréhez hasonlóan több férfi tag is így vélekedik.

kép

- Először is, boldog nőnapot kívánok. Azt mondom, hogy jelenleg, Magyarországon, ebben a klubban olyan hölgyek vannak, akik mindennel ellátnak bennünket. Tehát főznek ránk, mosnak ránk, takarítanak, ápolnak, tehát nem lehet panaszunk. Nem beszélve arról, hogy ők még a férfi napot is megtartják. Tehát, mintha a mennyországban élnénk, úgy ellátnak bennünket – fogalmazott Bogatin Sándor. 

A klub hölgytagjai most is vidáman és otthonkészített finomságokkal érkeztek a nőnapi bálba.

- Most minket ünnepelnek a fiúk. De mi ezt nagyon várjuk minden évben. Egy olyan jó kis közösség. Igaz, legtöbb a nő, sajnos sok az özvegy. De nagyon jól érezzük magunkat ebben a klubban, mi mindent megtartunk – mondta el Gaál Ferencné, a MAMIK Dalkör vezetője. 

A női résztvevők egyöntetűen állították: a vidámság mellett igazán megható volt a férfiak megemlékezése.

- A fiúk megtisztelnek bennünket. A szeretetükkel, közvetlenségükkel ünnepelnek bennünket. Nagyon szépet mondott az elnök úr is. Olyan szépet vázolt a nőkről, hogy mindenki egy kicsit megkönnyezte, és nagyon jól esett – árulta el Németh Lászlóné. 

A MOL Bányász Nyugdíjas Klub tagjai estébe hajlóan ünnepelték a nőnapot.

V.A.

(Kép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.