Ütős program - Jön a II. Sipos István Emlékverseny

facebook megosztás

Ringbe lép a Kanizsa Boksz Klub minden versenyzője a hazai gálán. A második Sipos István Emlékversenyt március 23-án tartják a Tungsram-csarnokban. A programra óriási az érdeklődés, az már biztos, hogy minimum hat ország sportolói mérik össze tudásukat az ingyenes rendezvényen.

Még a szervezőket is meglepte a meghívásos verseny fogadtatása, Tóth László vezetőedzőt még forgatásunk alatt is többször keresték a nevezési részletekkel kapcsolatban. Az eddigi számok alapján, minimum 45 pár méri össze tudását és a magyar sportolók mellett, érkeznek ökölvívók Olaszországból, Szlovéniából, Boszniából, Ausztriából és Németországból.

Egy ilyen versenynek a megszervezése nem két forint, hála Istennek nagyon sok támogatónk van, aki beállt mögénk. Nekik nagyon hálásak vagyunk, hogy létrejöhet maga a rendezvény. Ez egy alapvető feltétele volt annak, hogy ez megvalósulhat. Szerencsére jól kijött a dolog. Minden hazai versenyző is meg tudja magát mutatni a családnak, a barátoknak. S a nagykanizsai közönségnek is kicsit bemutatjuk a sportágat – mondta el Tóth László, a Kanizsa Boksz Klub vezetőedzője. 

box

Március 23-án kötelek közé lép Szira Zsófia is, aki ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokság nyert tavaly. Zsófi sikerének értékét még tovább növeli, hogy a teljes magyar delegáció egyetlen aranyérmét szerezte a KBK sportolója. De olyan fiatal növendékek is bokszolni fognak, akiknek életük első versenye lesz a kanizsai torna.

– Ringbe fog lépni Horváth Mirabella, Kovács Petra, Kovács Bence, Szira Zsófia, Szentes Jácint, Kiss Benedek. Az új igazolások közül Tejfel Bence, Tejfel Fruzsina, nekik még nem volt meccsük, nekik itt lesz az első. Nagyon izgalmas meccsek lesznek, mi is nagyon várjuk már ezt a találkozót – tudtuk meg Sáfár Györgytől, a Kanizsa Boksz Klub edzőjétől. 

A gála 14:00 órakor kezdődik. A program fővédnöke pedig a korábbi félnehéz és cirkálósúlyú profi világbajnok, Erdei Zsolt Madár lesz.

M-B.GY.

(Borítókép: Kanizsa TV)

box

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.