Hibátlan felkészüléssel és szurkolói ankéttal hangolt a folytatásra az FC Nagykanizsa

facebook megosztás

Bemutatkoztak a télen érkező játékosok, szurkolói ankétot tartott az FC Nagykanizsa. A szerdai programon megtelt a klub tárgyalója, a drukkerek leginkább a csapat tavaszi folytatására, az átigazolásokra és az NB II-es célokra voltak kíváncsiak. A gárda vasárnap hazai környezetben kezdi a szezont, az ellenfél a Dunaújváros lesz.

Három érkezője van az FC Nagykanizsának, Winkler András a Tiszakécskétől igazolt dél-Zalába, Major Ernő legutóbb a szlovák harmadosztályban játszott, míg Zsemlye Balázs szintén Szlovákiában szerepelt, a Trebisov gárdájánál. Három távozója is van a csapatnak Szinay, Kálmán és Fehér személyében. Lánczos Attila, a klub ügyvezetője szerint pozitívan zárta a téli átigazolási szezont az együttes, hiszen erősödött a keret.

– Kell télen az adott klubnak a hozzájárulási engedélye az átigazolásokhoz, s az kimondottan örömteli, hogy magasabb osztályból sikerült labdarúgókat idehozni. Azt is beszéltük meg, hogy feltétlenül nem igazolunk tavasszal, ha tudunk, akkor olyan játékosokkal viszont szerződést kötünk, akik a másfél éves csapatépítési koncepcióba beleférnek, s tagjai lesznek a jövő csapatának is. Ebből sikerült hármat abszolválni szerződésileg, ez örömteli – fogalmazott Lánczos Attila, az FC Nagykanizsa ügyvezetője. 

fc

A téli szünet alatt korábban nem tartott még a klub szurkolói ankétot, viszont a drukkerek jól fogadták a mostani kezdeményezést, amit a nagy érdeklődés is igazol. Gombos Zsolt, a csapat vezetőedzője szerint is fontosak az ilyen programok, hiszen még erősebbé teszik a stáb, a játékosok és a szimpatizánsok kapcsolatát.

– Ilyenkor van az a lehetőség, hogy nem a sajtóból, hanem konkrétan, face to face tudjanak kérdéseket feltenni. Ami érdekli őket, azokat mi meg megpróbáljuk megválaszolni. Nagyon hasznosnak tartom. Úgy gondolom, hogy én jól éreztem magam, szerintem ők is jól érezték magukat, s a kérdéseikre is választ kaptak. Ezért is mindenképpen jó dolog ez. Ráadásul mindig hangsúlyozom azt, hogy mi értük vagyunk – mondta el Gombos Zsolt, az FC Nagykanizsa vezetőedzője. 

A legtöbb kérdés a csapat NB II-es céljai kapcsán jött a szurkolóktól. A vezetés a vasárnap folytatódó szezonban a bronzérem megszerzését tűzte ki, de mint Lánczos Attila elmondta, a jelenlegi helyzet alapján a következő kiírásban is minden feltétel adott lesz ahhoz, hogy a csapat harcoljon a feljutásért. Az első tavaszi meccs, a sereghajtó Dunaújváros ellen, vasárnap 14 órakor kezdődik az Olajbányász-stadionban.

M-B.GY.

(Kép: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.