Tavasszal gyakorlatilag nem lehet problémájuk

facebook megosztás

Az utóbbi szezonok szerepléseinek megfelelően a Nagykanizsa veterán labdarúgócsapata (vagyis hatvan év feletti képviselői) az idei őszi menetelésük során is tettek arról, hogy majd a tavaszt követően folytathassák – legalább - regionális szinten szereplésüket.

Az idény első fordulóját rendezték Nagykanizsán, annak keretében Nagykanizsa - Zalaegerszeg 1-0, Kanizsa - Lenti-Lendva 0-0, valamint Lenti - Egerszeg 0-2 eredmények születtek. A második körben a csapatok Lentibe voltak hivatalosak, ahol Lenti - Kaniza 1-1 után a Lenti-Egerszeg szintén 1-1-re végződött, az Egerszeg – Kanizsa pedig 2-1-es kanizsai sikerrel zárult.

Az őszt záró 3. forduló Egerszegen a Zalaegerszeg - Nagykanizsa 0-0-val indult, majd az Egerszeg - Lenti 3-3 és a Nagykanizsa - Lenti 2-0 követte. A tabella az őszi fordulók után a következőképpen alakul: 1. Nagykanizsa 12 pont, 2. Zalaegerszeg 6, 3. Lenti-Lendva 4. A örökifjú lelkes nagykanizsai focisták (képünkön) helyzete tehát kimondottan jó, s a tavasszal minden adott ahhoz, hogy hozzák a zalai bajnokságot.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.