Bravúr Szekszárdon, vasárnap a Szeged látogat a Cserháti-csarnokba

facebook megosztás

Megszerezte második győzelmét a Kanizsai Vadmacskák SE amatőr NB I-es női kosárlabda együttese a szezonban, hiszen Szekszárdon győztek mondhatni bravúrosan, vasárnap hazai környezetben 14 órától a Szegedi KE-vel mérkőznek.

A női amatőr NB I nyolcadik fordulójában a tabellán jóval előtte álló Szekszárd II-höz látogatott a Vadmacskák kosárlabda együttese, ugyanakkor határozottak állt bele a meccsbe Gábor Erzsébet csapata. Idővel persze a tolnaiak rendezték soraikat, de nem rettentek meg a lehetőségtől a vendégek, s miként az első, úgy a második negyedet is hozták Kiss Szabó Eszterék. Nagy szünet után sem kellett attól tartani, hogy elfogy a koncentráció, a kanizsaiak mondhatni kulturáltan kosárlabdáztak, még úgy is, hogy a szekszárdiak a nyomukban maradtak. Az utolsó felvonás sem mutatott nagyon más képet, a KVSE azonban már nem engedte ki a kezéből a mérkőzést, s megszerezte második győzelmét ebben a szezonban. Ez egyben azt is jelentette, hogy Rezsek Rékáék ugrottak két helyet is a tabellán és a dél-zalai csapat a nyolcadik helyről várhatja a vasárnapi, Szegedi KE elleni hazai bajnokiját.

- Legfőképp védekezésünknek köszönhetjük a sikert, hiszen labdaszerzéseinket követően számos alkalommal sikerültek aztán gyors leindításaink, melyekért dicséret illeti a lányokat – fogalmazott a kanizsaiak trénere, Gábor Erzsébet.

Emlékeztető:

Tarr KSC Szekszárd II (5.) – Kanizsai Vadmacskák SE (8.) 62-67 (19-23, 18-19, 14-12, 11-13)

Amatőr NB I Zöld-csoport nőo kosárlabda-mérkőzés, 8. forduló. Szekszárd, 50 néző. Vezette: Boros Gyevi, Deák Zs.

Vadmacskák SE: Németh L. 9, Rezsek 16, Kiss Szabó 24/3, Szilágyi L. 10, Kékesi 2. Csere: Scheiber 6/3, Simon E., Simon-Riechel, Bagonyi, Csordás. Edző: Gábor Erzsébet.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.