Családi napot tartott a DK

facebook megosztás

A Károlyi Kert kőszínpadán koncertek, a környezetében gyermekfoglalkozások voltak elérhetőek. Mint azt Horváth Jácint, a DK Zala vármegyei 3-as számú választókerületi elnöke elmondta: évente két ilyen típusú rendezvényt szerveznek a vármegyében, az elsőt tavaly szeptemberben a keszthelyiek, idén tavasszal a zalaegerszegiek tartottak programot, most pedig Nagykanizsán volt a sor. Az esemény minden helyszínen teljesen nyitott.

- Aki szeretne eljönni, és szeretne velünk pár órát eltölteni, beszélgetni, nekik biztosítunk egy ilyen nyitott lehetőséget. Ezzel tulajdonképpen egy kicsit nyitni szeretnénk kifelé. Nem csak a szűk párt keretek között, hanem párt színekkel, nyíltan, egyértelműen felvállalva, hogy ez egy DK-s rendezvény, de emellett tényleg egy kicsit lazábban, kötetlenebbül eltölteni pár órát – mondta Horváth Jácint, a DK 3-as számú választókerületi elnöke.

A program szombat délután 1 órától 4-ig várta az érdeklődőket, és mint arra Horváth Jácint rávilágított: nehezen lehet megszólítani az embereket, de a szervezet bizakodó, hiszen most debütált ez a rendezvény Kanizsán.

- Direkt nem akarunk más szervezet vagy más egyesület mögé bújni, hanem tényleg felvállaljuk, hogy ezt mi csináljuk. Lehet, hogy most még csak 50-en, 100-an jönnek el, legközelebb talán még többen. De az a lényeg, hogy szokták, hogy van ilyen, nyugodtan eljöhetnek, ettől nem kell belépni a DK-ba, nem kell DK-snak lenni, de beszélgethetünk közéletről, politikáról vagy teljesen más dolgokról, mert tényleg teljesen kötetlen – mondta a politikus.

A programon több együttes, felváltva biztosította a jó hangulatot.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

 

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.