Alakuló Ülés

facebook megosztás

Újraalakult a Választási Bizottság ma délután. Az októberi soros közgyűlésen megválasztott tagok eskütétele mellett, pénteken az új elnököt és elnökhelyettest is megválasztották. A korábbi évekhez hasonlóan, ezúttal is Baumgartner Imre és Csetneki Gábor viselik a címeket. 

Az alakuló ülés első mozzanataként, Balogh László polgármester közreműködésével, a megválasztott ideiglenes bizottsági tagok eskütétele zajlott. A három állandó tag számára a további napirendek tartalmazták a vezetőség megválasztását, illetve az elnöki hatáskör kijelölését. A grémium munkája tavasszal, a választási törvény rendelkezései szerint folytatódik tovább.



– Megtartottuk az alakuló ülést, ugye három állandó tagja van a Választási Bizottságnak. Az első napirend keretében megtörtént az elnök megválasztása, aki én lettem, dr. Csetneki Gábor pedig az elnökhelyettes, Dr. Nemes Pál pedig a bizottság harmadik tagja. Ami a második napirendi pontot illeti, a Választási Törvény lehetővé teszi egyes hatáskörök elnöki jogkörbe való utalását, ezeknek a kérdésében is döntöttünk – mondta Baumgartner Imre, a Zala Vármegyei 03. számú Választási Bizottság elnöke.

SZ.F.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.