Mentálisan jól áthidalták

facebook megosztás

A női labdarúgó NB II Nyugati csoportjának harmadik fordulójában a Paksi SE otthonában nyert 3-2-re az FC Nagykanizsa együttese.

Paksi SE (7.) – FC Nagykanizsa (5.) 2-3 (0-2)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 3. forduló. Paks, 50 néző. Vezette: Németh D. (Tóth B., Benke). G.: Kiss L. (53.), Debreceni (65.), illetve Németh P. (17.), Szollár (27.), Farkas Cs. (74.)

FCN: Andor – Kaszás, Molnár II R., Szabó Zs., Nagy-Fáró (Kápics, 92.), Szokol D. (Pintér D., 63.), Németh P., Szollár, Sóstai, Farkas Cs., Gergelics. Edző: Benedek József.



Az FC Nagykanizsa női NB II-es futballcsapata április után szeptemberben is győzni tudott Pakson

Az elmúlt szezonban a kanizsaiak az ötödik helyen végeztek, ahol a táblázaton jelenleg is állnak Szokol Dorináék. A Paksi SE otthonában úgy nyertek 3-2-re, hogy a hazaiak kétgólos hátrányból jöttek vissza 2-2-re, de a piros-kékektől Németh Panna és Szollár Bernadett után végül Farkas Csenge is beköszönt, így a pontok Nagykanizsára kerültek.

A kanizsaiak ellenfele két fordulót követően igencsak hektikusan szerepel, a dél-zalaiak pedig ellenük el tudták már a meccs elején kapni a ritmust. Koncentráltan futballoztak, irányították a játékot a kanizsaiak, s kétgólos vezetésre is szert tehettek – Szollár Bernadett gólja ritka nagyra sikeredett. Ilyen előzmények után lett 2-2 a meccs 65. percére, de a vendégekben volt akkora tartás, hogy a győztes gólt végül ők tudták bevinni.

A dél-zalaiakra az előttünk álló hétvégén nem vár meccs, legközelebb október 7-én mérkőznek, akkor a Kelen SC vendégei lesznek, aztán 14-én a Vasas Kubala Akadémiát fogadják.

- Előjöttek a paksi meccsünkön is a gyakori hibáink, csak most kicsit később - fogalmazott azért örömmel is a hangjában Benedek József, az FCN edzője. - Persze, győztünk, de ilyen hibákat nem szabadna elkövetnünk, ugyanakkor a hozzáállásra, s a megfelelő pillanatokban szükséges koncentrációnkra nem lehetett azért panasz.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.