Férfiak ünnepe a VOKE-ban

facebook megosztás

Egy igazi összetartó közösség a MOL Bányász Nyugdíjas Klub, a rendezvényeik rendszeresen színt, életet, vidámságot hoznak a ház életébe – fogalmazott Kámánné Szép Terézia igazgató. A csütörtöki eseményen csaknem százan vettek részt.

- Nagyon büszkék vagyunk a MOL Bányász Nyugdíjas Klubra, és a klubon belül, mindannyian tudjuk, hogy itt működik a MAMIK hagyományőrző dalkör. Mindkét közösség nagyon vidám, mindig lehet rájuk számítani, és boldogok vagyunk, hogy együtt ünnepelhetünk munkatársaimmal, ezzel a két szuper közösséggel – mondta az igazgató.

A program a jól bevált hagyománynak megfelelően, egy nótás műsorral kezdődött. A MAMIK tagjai rendszerint így alapozzák meg a hangulatot – ezúttal a férfiakat megtisztelve.

- Nálunk ez már nagyon régi hagyomány, hogy nem csak a nőket ünnepeljük. Ezelőtt már 20 éve eldöntöttük, hogy a férfiakat is megünnepeljük, mindig szeptemberben. Nagyon szeretjük ezt a napot, tényleg egy nagyon szép napot fogunk együtt tölteni – hangsúlyozta Gaál Ferencné.

A MOL Bányász Nyugdíjas Klubban lényegesen kevesebben vannak a férfiak, de mint azt a Híradónak elmondták az érintettek: nagyon hálásak ezért az eseményért.

- Meg vagyunk hatva, és hálásak vagyunk a hölgyeknek. Ők ugye hiperaktívak, ők szervezték, ők csinálják ezt az ünnepséget számunkra. Nekünk meg az az üzenete ennek a férfinapnak, hogy igenis, a közösség működése szempontjából nagyon fontos, hogy bár kevesebben vagyunk, mint a hölgyek, de meghatározó a férfiak tevékenysége – emelte ki Fehér Imre, a MOL Bányász Nyugdíjas Klub elnöke.

Az ünnepre a férfiak is készültek, egy meglepetésműsort adtak elő az összejövetel közönségének.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.