Csepeli hármas Kanizsán

facebook megosztás

A női labdarúgó NB II második fordulójában a szezon egyik esélyesét fogadta az FC Nagykanizsa együttese, melynek ellenfele a Csepel TC volt.

FC Nagykanizsa (9.) – Csepel TC (4.) 0-3 (0-2)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 2. forduló. Nagykanizsa. Vezette: Tóth K. (Trapp, Richter). G.: Balya (21.), Balogh N. (42.), Horváth M. (51.)

FCN: Andor – Balassa D., Molnár II R., Szabó Zs., Nagy-Fáró (Miklós, 81.), Németh P. (Pintér D., 65.), Domján-Köröcz, Szollár, Sóstai, Farkas Cs., Gergelics. Edző: Benedek József.

Bízott a bravúrban a hazai, kanizsai együttes és a csepeliek ellen még a gólhátrányba kerülés sem volt olyan szituáció, mely után le kellett volna mondani a pontszerzés esélyéről. Az már jóval kellemetlenebb volt, hogy az első félidő vége előtt nem sokkal az esélyesebb Csepel növelte előnyét. A második félidő elején lényegében éppen felvették volna a csapatok a találkozó ritmusát, amikor jött a harmadik fővárosi találat, s onnantól el is dőlt a találkozó kimenetele. Az előttünk álló hétvégén, szombaton az FCN a Paksi SE-hez látogat.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.