Minikoncertet adott a Plakát Ház udvarán Végvári Ádám

facebook megosztás

Az örökifjú énekes fellépése egy előzetes, egy hangolódás volt a júniusi retroestre, amikor több együttes és énekes lép színpadra a Kanizsa Arénában.

A retroest június 24-én lesz a Kanizsa Arénában, Kovács Kati, B. Tóth László és DJ Náksi mellett a Neoton Família is fellép. A programot eredetileg Miháldra tervezték, mondta el a társszervező Gerő Sándor, a Miháldért Alapítvány elnöke. Végül a technikai követelmények és a kiszámíthatatlan időjárás miatt döntöttek a kanizsai helyszín mellett. Végvári Ádám tegnapi minikoncertje a hangulatot volt hivatott megalapozni.  

–Teljesen mindegy, hogy milyen korosztályt szólítunk meg, ha azt mondjuk, hogy Neoton vagy Santa Maria vagy Sandokan, vagy a Holnap hajnalig, vagy 220 felett, akkor az ország egy ütemre, egy ritmusra fog énekelni. És pontosan azért, mert az embereknek az elmúlt időszak nem sok jót hozott. A háború, a Covid, elég sok nehézségen van túl a lakosság. Mi úgy döntöttünk Gerő Sándorral, hogy minden követ megmozgatunk, és megpróbálunk olyan legendákat, együtteseket lehozni, hogy méltó legyen Nagykanizsához, és megtiszteljük az embereket – mondta el Iváncsics Zsolt, fő szervező.

Időutazás volt a régi, örökzöld slágereknek köszönhetően a tegnap este a Plakát Ház udvarán. Végvári Ádám szívesen beszélgetett, plakátokat írt alá, és természetesen zenélt a közönségnek.

–A Neotonnak mindig az egyik fő hitvallása az volt, hogy tartsuk a kapcsolatot az emberekkel, a nézőkkel, a közönséggel, a rajongókkal. Nekünk soha nem volt például testőrünk. Nagyon szeretünk találkozni velük. Egy kényelmetlenség van, mikor buli után folyik az emberről a víz, összevissza áll a haja, és már menne az ember az öltözőbe, de oda kell menni. De azt is szeretjük, mert megvan a hangulata – árulta el Végvári Ádám,  Neoton Família tagja.

A Neoton Família teljes együttese júniusban érkezik Nagykanizsára. 

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.