Második megyei rangadó, második győzelem

facebook megosztás

A női labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a bajnoki hajrában újra megyei rangadót rendeztek, s az FC Nagykanizsa az őszihez hasonlóan ezúttal is 2-0-ra győzte le a Zalaegerszegi TE FC-t.

ZTE FC (4.) - FC Nagykanizsa (5.) 0-2 (0-1)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 21. forduló. Zalaegerszeg, 50 néző. Vezette: Kőhegyi (Schenk, Kollár). G.: Németh P. (22.), Nyári (88.)


Szezonbeli két megyei rangadó, s ezeken két győzelem a mérlege az FC Nagykanizsa női labdarúgó csapatának

Fotó: facebook

Ugyan az egerszegi Ifjúsági Centrumban megrendezett női NB II-es labdarúgó meccsre nem a legjobb előjelekkel készülhetett a kanizsai csapat, hiszen hazai pályán a Csepel vitte el tőlük a három pontot, valamint az egerszegi kék-fehérek a tabellán is előttük tanyáznak - mindezektől azonban függetleníteni tudták magukat a kanizsaiak. Okosan és higgadtan futballozva az idény során másodszor is legyőzték a Zetét, s miként ősszel, úgy legutóbbi fordulóban is 2-0-s sikert könyvelhettek el Szabó Zsuzsannáék. Ezzel a Nyugati csoport ötödik helye már biztosan elkönyvelhető a dél-zalaiaknál, szezonbeli utolsó bajnoki találkozójukat pedig szombaton, a hetedik Pápai ELC ellen rendezik 14 órától a Bányász-sporttelepen.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.