Kiegyenesedő tabella, előbb-utóbb jön az a bizonyos idényrangadó Semjénházán

facebook megosztás

A zalai első osztályú labdarúgó-bajnokság keretében térségünk csapatai is lassan maguk mögött hagyják a szezont, s következhet a pontvadászat végső felvonása. Ha nem szól közbe semmi, az előttünk álló héten, egészen pontosan május 24-én, szerdán a Semjénháza SE – Csesztreg KSE – az időjárási körülmények miatt halasztott – rangadó akár a bajnoki elsőségről is dönthet.

Ezekben az órákban még tart a Semjénháza, valamint a Flexibil-Top Zalakomár ESE 25. fordulóbeli találkozója, a Szepetnek SE viszont a megelőző napon ötöt rúgott, míg a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE – egy rúgott mellett – öt gólt kapott. A Szepi tehát a Zala Megyei Kupában az elődöntőig jutott, a tabellán pedig a negyedik hely várományosa, míg a Sáska e félév során pedig kissé tán leengedett és a 11. hely megtartását biztosítaná be.


Orsós Roland ha rákoncentrál, mindig képes lendületesen megindulni az ellenfél kapuja felé, legutóbb a Szepetnek SE meccsén például duplázott

Fotó: PL

Zala vármegyei labdarúgó I. osztály, 25. forduló:

Szepetnek SE (4.) – Magnetic Andráshida TE (13.) 5-0 (1-0)

Szepetnek, 100 néző. Vezette: Kubicsek M. (Ács, Dominkó).

Szepetnek: Szekeres Á. (Kalányos, 68.) – Szabó Be., Fadgyas, Rákhely, Bános (Baksai, 68.), Dömötörfy, Csavari (Koller, 68.), Pál Mi. (Büki, 68.), Nagy T. (Déri, 68.), Orsós R., Dömötör (Bogdán D., 68.). Edző: Németh István.

G.: Orsós R. (21., 57.), Dömötör (48.), Bános (59.), Nagy T. (61.)

Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE (11.) - Zalaszentgróti VFC (3.) 1-5 (0-1)

Kiskanizsa, 100 néző. Vezette: Siket (Szente, Konkoly).

Kiskanizsa: Zsiborás – Ötvös, Völgyi, Kotnyek, Petánovics, Füzesi, Dara (Baranyi, 61.), Szőke Á., Kiss J. (Anger, 81.), László R. (Kovács D., 74.), Turi (Fülöp, 46.). Játékos-edző: László Roland.

G.: Fülöp (71.), illetve Tóth D. (5., 89. - az elsőt 11-esből), Turós (50.), Gájer (75., 78.)

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.