A sok pont január utolsó vasárnapján is jól jönne

facebook megosztás

Fölényes győzelmet könyvelhetett el a sakk Szuperligában a címvédő Tuxera Aquaprofit NSK csapata az MTK Budapest ellen, mellyel nagyot lépett előre a tabellán. A bajnokság előrehozott 7. fordulójában a kanizsaiak hazai környezetben szűk két hete 10:2-re nyertek a fővárosiak ellen, január 29-én, vasárnap a dél-zalai együttes pedig Pesten folytathatja a harmadik helyről az előretörését a tabellán: a Dr. Hetényi Géza SK vendégei lesznek.


Medvegy Zoltánra (balról) és csapattársaira vasárnap kötelező feladat vár a sakk Szuperligában

Fotó: PL

Miként azt Nádasi Tamás, a nagykanizsai egyesület elnöke korábban is hangsúlyozta, a harmadik körtől minden meccsét a lehető legtöbb ponttal kell zárniuk, ahogy tették ezt például az MTK ellen is. A Hetényivel szemben sem árt persze óvatosnak lenni, maximális koncentráció szükséges, még akkor is, ha tudjuk, a budapestiek a táblázat sereghajtói, vagyis a tizedik helyen állnak.

- Ne legyenek vereségek, győzelem a lényeges, illetve ha úgy adódik, a döntetlen legyen meg – mondta el Nádasi, aki vasárnap olyan státuszban is részt vesz a bajnokin, mint csapatkapitány.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.