Nem vehettek részt Hollik István fórumán a Kanizsa Médiaház munkatársai

facebook megosztás

Fórumot tartott  Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója kedd este a Hevesi Sándor Művelődési Központban Bár a rendezvény előtti sajtótájékoztatón a Kanizsa Médiaház munkatársai is részt vettek, a nyilvánosan meghirdetett, fórumra már nem engedték be kollégáinkat, mondván csak a regisztrált sajtó képviselői tekinthetik meg azt.

Országjárása állomásai közé Nagykanizsát is beiktatta Hollik István.  Az esemény előtti sajtótájékoztatón a Fidesz kommunikációs igazgatója összegezte a fórumon elhangzottakat. A politikus úgy fogalmazott, hogy az EU-s  szankciók fordítva sültek el és tönkreteszik a magyar gazdaságot. Emiatt a kialakult helyzet miatt pártjával együtt érzi fontosnak, hogy az emberek a nemzeti konzultáció kitöltésével nyilvánítsanak véleményt a kormány álláspontja mellett.

– Ahelyett, hogy Európa – például a magyar kérésnek megfelelően – elgondolkodna azon, hogy megváltoztatja a szankciós rendszert, most azt látjuk, hogy egy kilencedik szankciós csomagon gondolkodnak. Annak ellenére, hogy Oroszország elmondta, hogy ha bármiféle gázzal kapcsolatos intézkedést vezet be az Európai Unió, teljesen mindegy, hogy azt gázársapkának, gázszankciónak vagy gázembergónak hívják, ők meg fogják szüntetni az Európába most még áramló gázszállítást – mondta el Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A sajtótájékoztató után következett a fórum, amelyet csaknem egy héttel ezelőtt hirdettek meg a Facebookon és a részvételre buzdították az embereket. Arról nem esett szó a rendezvény plakátján, hogy az esemény ne lenne nyilvános a sajtó számára, ám a szervezők a Kanizsa Médiaház munkatársait már nem engedték be, – a hivatalos álláspont szerint – regisztrált médiumok képviselőivel ellentétben.

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.