Javítási lehetőség előtt a kanizsai labdarúgók

facebook megosztás

A Teskándot fogadja vasárnap délután az FC Nagykanizsa. Az NB III. Nyugati csoport 11. fordulójában rendezett összecsapás 15 órakor kezdődik az Olajbányász-stadionban.

A veszprémi vereség miatt kicsit nyomottabb hangulatban telt a mai edzés. A stábtagok és a játékosok egyéni illetve csapatszinten is végig mentek a vesztes meccs hibáin, átbeszélve a vereség okait és győzelmet várnak a hétvégi összecsapástól. Gombos Zsolt vezetőedző reméli, hogy egy másik arcukat mutatják be a Teskánd ellen.

– Mindenképp szeretnénk győzni. A legutolsó mérkőzésünk a Veszprém ellen nem úgy sikerült, ahogy terveztük. csalódott vagyok, és ezért természetesen, nem a pozíciótól függően, de mindenképpen szeretnénk nyerni. Ugyanakkor, amit az előbb is mondtam, hogy a Teskánd nem olyan jól áll a tabellán, de tiszteljük az ellenfelet, úgy is készülünk a mérkőzésre, hogy egy nehéz mérkőzés lesz – hangsúlyozta Gombos Zsolt, az FC Nagykanizsa vezetőedzője.

Hajagos Tamás nyáron érkezett a csapathoz, ahol felváltva védenek Borsi Bencével a mérkőzéseken. A két kapus közötti kapcsolat jól alakul, próbálják minden helyzetben motiválni és támogatni egymást. Nagy a versenyhelyzet közöttük, hiszen hétről-hétre meg kell küzdeniük a kezdő pozícióért.

– Nyilván motivál, szeretnék mindig én állni a kapuban, ezért dolgozok én is minden nap. De örülök, hogy egy ilyen versenytársam van, mint Borsi Bence, mert elég kéményen dolgozunk mind a ketten, hogy hétvégén az edzőnek fejfájást okozzunk, hogy ki fog a kezdő kapuban kerülni – vélekedett Hajagos Tamás, az FC Nagykanizsa játékosa.

A gárda alapemberének számító Godzsajev Veszprém elleni sérülésével a mai napon megy vizsgálatokra, nem tudni még mennyi időt kell kihagynia, Gombos Zsolt szerint megoldható a pótlása. A trénertől megtudtuk, hogy változások is lesznek a kezdőcsapatban a sérülésből és a vereségből adódóan.

K.B.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)
 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.