Első alkalommal szervezett filmpikniket a Loco-Motiv

facebook megosztás

Filmvetítéssel, kvízzel és koncerttel várta az érdeklődőket a Kiskastély udvarán a Loco-Motiv Közösségi Alapítvány Nagykanizsa. A szervezők a belépőjegyek árából helyi rendezvényeket fognak támogatni.

Minden évszakban rendezne egy nagyobb eseményt a Loco-Motiv, ezeken a közösségépítés és a tevékenységük bemutatása mellett az adománygyűjtés is fontos szerepet fog játszani. A nyolc kuratóriumi tag ezúttal egy kertmozis vetítést álmodott meg.

– Van évente négy darab rendezvényünk, minden évszakban egy rendezvényt tartunk. Egy jó ötletet továbbfejlesztünk és azért vagyunk többen a kuratóriumban, hogy jó ötletekkel egybefogva tartsunk egy jó rendezvényt – tudtuk meg Lesták Attilatól, a Loco-Motiv Közösségi Alapítvány Nagykanizsa  kuratóriumi tagjától

Az érdeklődők a kertmoziban a „Szuperhősök” című olasz művészfilmet tekinthették meg. Népszerű volt a filmkvíz, ahol a résztvevők különböző nyereményekért vetélkedtek. Összesen négy csapat tette próbára tudását, egyebek mellett filmcímek, filmzenék és szinkronhangok témakörben.

– Amellett, hogy nagyon klassz program így a nyár végén és csapatépítő programnak is nagyszerű ez a szombati délután, szeretjük a filmeket és szívesen megméretjük a tudásunkat a többi filmmogullal együtt – fogalmazott Vinhoffer Judit.

Az időjárás nem fogadta kegyeibe a szervezőket, a szakadó eső miatt a filmvetítést idő előtt le kellett állítani. A Candy Man Duo rockabilly koncertjét viszont a közeli kultúrkocsmában meg tudták tartani.

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.