Csipkedték magukat az elsőn

facebook megosztás

Felkészülésének immár második hetét is elkezdte június 27-én az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese, mely a hétvégén az NB I-es ZTE FC-vel mérkőzött.

FC Nagykanizsa (NB III) – ZTE FC (NB I) 0-2 (0-0)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Vezette: Iványi G. G.: Fehér B. (80.), Tajti (82.)

FCN: Borsi – Haragos, Kovalovszki, Kószás, Varga D. - Kretz, Szabó P. - János (Soós A.), Béli M., Lőrincz – Pleszkán. Pályára léptek még: Pataki M., Török M., Szökrönyös Z., Szilágyi A., Kondor, Mészáros D., Kozári N., Szanyi, Kocsis B., Mikó M., Kovács Gy. Vezetőedző: Gombos Zsolt.


Borsi Bencének (70), az FCN kapusának időnként gyorsan leérve a gyepre kellett hatástalanítani a ZTE FC próbálkozásait

Fotó: PL

Kimondottan jól tartotta magát nyári első felkészülési mérkőzésén az FC Nagykanizsa együttese első ligás ellenfelével szemben. A találkozónak külön pikantériát adott, hogy a ZTE első számú legénysége érkezett a dél-zalai városba, ahol lényegében a Zete kispadján mutatkozott be meccsbeli keretek között az új vezetőedző, a holland Ricardo Moniz is. Csakúgy, mint hazai oldalon a rengeteg próbázó, akik közül természetesen akadt kimondottan jól mozgó labdarúgó is. Meg persze olyanok is, akikkel kapcsolatban Gombos Zsolt kanizsai vezetőedző úgy fogalmazott: leülnek a vezetőkkel és már el is köszönhetnek tőlük. Többekkel tehát úgy tűnik, ezen a héten már nem találkoznak a kanizsai klubnál, a csapat pedig az újabb előkészületi erőpróbáját július 2-án, szombaton, az NB II-es Szentlőrinc ellen vívhatja – idegenben.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.