Állatmentő egyesületet támogatnak a jótékonysági fotózáson befolyt összegből

facebook megosztás

Jótékonysági kutyás fotózást szervezett az Együtt egy életért, ártatlan állatokért” Egyesület és Némethné Benyó Brigitta, nagykanizsai fotós hétvégén a Csónakázó-tónál. Az eseményen a családokról és négylábú kedvenceikről készültek közös képek. A szervezet a kezdeményezésen befolyt összeget a működésére fordítja.

Szombat déltől egészen hétig, szinte megállás nélkül érkeztek a családok és a kutyáik a rendezvényre. Némethné Benyó Brigitta maga is három kutya tulajdonosa, így nem volt kérdés számára, hogy segíteni szeretne az állatmentő csoporton.

– Jött egy gondolat, hogy szeretnék támogatni egy egyesületet, és megszületett a gondolat bennem, hogy talán könnyebben adnak az emberek, hogyha kapnak is cserébe valamit. Ezért meghirdettük ezt a jótékonysági fotózást, amire rengetegen jelentkeztek. Igazából azt gondoltuk, hogy nem fogjuk tudni betelíteni ezt a napot és örülünk, ha öt család eljön. Még nem tudjuk, hogy mennyien jönnek, de huszonketten minimum – tudtuk meg Némethné Benyó Brigitta fotóstól.

Az egyesület két gazdakereső kutyusát, Milát és Vikit is elhozta az eseményre. Hilcz Lívia, a csapat elnöke szerint az ilyen alkalmak mutatják be leginkább az állatok és az emberek közötti harmóniát.

–  Brigi megkereste az egyesületet és felajánlotta, hogy csinálna egy ilyet nekünk és nagyon-nagyon jó ötletnek tartottuk mindannyian, hisz annyira jó látni kutyák és gazdák között a bizalmi kapcsolatot, ahogy együttműködnek, ahogy fontosak egymásnak. Nagyon örültünk a megkeresésnek, nagyon köszönjük is neki – nyilatkozta Hilcz Lívia az „Együtt egy életért, ártatlan állatokért” Egyesület elnöke.

A képekből készült kollázs a fotóstúdió közösségi oldalán hamarosan megtekinthető.

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.