Innentől lényegében jöhet az osztályozó

facebook megosztás

Fontos találkozóját nyerte meg a Kanizsa Vízilabda OB I B-s vízilabda együttese Szombathelyen, s így gyakorlatilag készülhet az osztályozóra.

AVUS (3.) – Kanizsa Vízilabda (2.) 7-9 (2-0, 2-3, 1-4, 2-2)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, 23. forduló. Szombathely, 50 néző. Vezette: Duray, Tordai.

Kanizsa: Ajkay-Takács – Vass B. 1, dr. Illés, Klár, Marnitz 5, Márkus, Balaska 2. Csere: Solymosi, Spitz, Szőke B. 1, Szávai, Balli, Gál S. Edző: Regős Áron.

Kimondottan éles találkozót vívhatott a Kanizsa Vízilabda együttese a vasi megyeszékhelyen, melyre az egyik bizonyíték, hogy a kanizsaiak először 5-4-es állásnál tudtak először vezetni. Onnantól sem volt azonban sima a meccs a nagykanizsai legénység szempontjából, hiszen a hazaiak 7-7-nél már egyenlítettek, Balaska Dániel, illetve Marnitz Gergő egy-egy találata valamivel később nagyon fontos volt a vendégeknek. Május 14-én, szombaton 11 órától a KV a VIWA-II. Kerület legénységét fogadja.

- Egy nagyon nehéz, az osztályozós hely megtartása szempontjából igen fontos meccset sikerült megnyernünk a kiváló AVUS csapata ellen – tekintett vissza még a szombathelyi mérkőzésükre Regős Áron, a kanizsaiak edzője. - Végig kiélezett találkozó volt, a játékunkba csúszott néhány hiba elöl, de amit a fiúk védekezésben csináltak a kapusunk, Ajkay-Takács Ábel segítségével (aki kiválóan védett), az előtt le a kalappal! Szívvel, akarattal, komoly energiákat mozgósítva védekeztünk, ez mindenképp pozitívum, főleg úgy, hogy volt két kipontozódásunk, egy 4 perces kiállításunk, és egy sérülésünk, ergo nyolcan maradtunk a végére. Innentől kezdve az osztályzóra készülhetünk, és bár van még három nagyon fontos mérkőzésünk a bajnokságból, ezeken már a osztályozós ellenfelünk elleni taktikát szeretném gyakorolni. Dolgozunk tovább, készülünk teljes erőből, koncentráltan.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.