Budapest, Szentes, Nagykanizsa a menetrend

facebook megosztás

Nem csupán játékban van, de lényegében biztosan nyeri is meccseit az OB I B-ben a Kanizsa Vízilabda OB I-es osztályozóra készülő legénysége.

ASI DSE (9.) – Kanizsa Vízilabda (2.) 12-17 (3-2, 3-5, 3-4, 3-6)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, 25. forduló. Budapest, 50 néző. Vezette: Petik, Bereczki.

Kanizsa: Ambrusz – Vass B. 1, Klár 3, Spitz 3, Márkus 1, Gál S. 3, dr. Illés. Csere: Solymosi, Vlaszák, Szávai 2, Balli, Balaska 4. Megbízott edző: Ludányi Kadosa.



Miként egy tavalyi fotónkon, úgy legutóbb is mosolyoghatott Ludányi Kadosa a Kanizsa Vízilabda OB I B-s csapatának bajnoki meccse apropóján

Fotó: PL

Június 1-jén, szerdán vívja osztályozós párharcának első találkozóját idegenben, a Szentesi VK otthonában a Kanizsa Vízilabda gárdája (visszavágó június 5-én, vasárnap Nagykanizsán), mely még a másodosztályú bajnokság hajráját vívja, s a 25. fordulóban az ASI gárdáját győzte le a fővárosban. A mérkőzésről igazoltan volt távol a nagykanizsaiak edzője, Regős Áron, aki a miskolci egyetemi vízilabda bajnokságon vehetett részt, így Ludányi Kadosa vezényelte a dél-zalaiakat a medence széléről. Tette mindezt egy olyan találkozón, melyen a KV nem is a legerősebb összeállítását „erőltette”, mely végül csak a negyedik negyedben dőlt el végleg Spitz Márkék javára. Folytatás szombaton szintén Budapesten következhet, amikor is a második vonalbeli szezon utolsó fordulójában a Kanizsa Vízilabda a sereghajtó Neptun VSC vendégeként szállhat vízbe.

- Kemény mérkőzésre számítottunk, főleg úgy, hogy három kezdő játékosunk is hiányzó volt – mondta el Ludányi Kadosa, kanizsai megbízott edző. - Komoly összecsapás is lett, de az otthoni egygólos győzelemhez képest most jobban sikerült végeznünk. Elégedett vagyok a játékkal, főképp úgy, hogy úgymond erős volt a hazai pálya. Nyugodtságot, türelmet kértem és a végére az erőnlét eldöntötte a mérkőzést.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.