A gólokat a Sáska szerezte

facebook megosztás

Ismét eljött az ideje egy szomszédvári rangadónak a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság déli végein, hiszen a Sáska a Szepetneket fogadta.

Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE (9.) - Szepetnek SE (11.) 2-0 (1-0)

Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, 24. forduló. Kiskanizsa, 130 néző. Vezette: Siket (Szente D., Szente R.). G.: Dolmányos (5.), Szőke Á. (68.)

Kiskanizsa: Szőke R. - Jagarics, Kotnyek, Anger, Petánovics, Völgyi, Ötvös, Dolmányos, László R. (Abay Nemes), Szőke Á., Piecs. Játékos-edző: László Roland.

Szepetnek: Kalányos - Szabó Ba. (Dömötör), Szabó Be., Fadgyas, Pál Ma., Pál Mi. (Szabó M.), Baksai, Orsós R., Nagy T. (Pál F.), Déri, Horváth M. (Szilágyi A.). Edző: Németh István.


Ha kellett, a Sáska mondhatni szinte egy emberként védekezett, közben pedig még két gólt is szerzett

Fotó: Polgár László

Szomszédvári rangadó az egyik félnek, jelesül a hazaiaknak nem is indulhatott volna jobban, amikor is Dolmányos már az 5. percben betalált annak a Kalányos Árpádnak a kapujába, aki néhány éve már szintén a kiskanizsai városrészben lakik, talán 370 méterre a Sáska-pályától. A vezető Sáska-találat után a vendégek ugyan jóval többet birtokolták a labdát, a váratlan húzással centerbe feltolt Piecs László időnként valóban bántóan árválkodott egyedüliként elöl a szepetneki térfélen, a taktika azonban működött. S nem csupán az első, de a második játékrészben is, melynek derekán egy végletekig kijátszott szituációt Szőke Ádám zárt le látványosan, egyben a második kiskanizsai góllal. A Szepetnek mintha el sem hitte volna, hogy lehet keresnivalója a minden rutinját bevető Sáska ellen, mely így biztosan hozta le a presztízsmeccset és kapta meg azért a győztesnek járó három pontot.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.