Jótékonysági akció egy zalakarosi szállodában

facebook megosztás

Nem csak a szállóvendégeknek, hanem a rászorulóknak is főztek vasárnap az egyik zalakarosi hotel konyhájában a dolgozók. A fürdővárosi turisztikai intézmény a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, valamint a Hotel Hero kezdeményezéséhez csatlakozva, összesen 100 adag bácskai rizseshúst ajánlott fel a hátrányos helyzetben élőknek.

Főzés tekintetében ez volt az első jótékonysági akció a hotelben, de az országos tevékenységnek köszönhetően már a januári ruhagyűjtésben is részt vett a dél-zalai szálloda. Vasárnap a megszokott munka mellett a felajánláson is dolgoztak a konyha munkatársai, az elkészített ételmennyiséget a Magyar Vöröskereszt Nagykanizsai Területi Szervezete vette át és osztotta ki a Családok Átmeneti Otthonában élőknek. Információink szerint a lakók nagy örömmel fogadták az adományt, hiszen minden segítség sokat számít.

 –  A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, valamint a Hotel Hero kezdeményezéséhez csatlakoztunk nagyon nagy örömmel. Az egyik beszállítónk biztosítja az alapanyagot, mi – én és a szakácsaim – elkészítjük az ételt, a Magyar Vöröskereszt pedig a rászorulóknak kiosztja – nyilatkozta Holli László a zalakarosi Park Inn Hotel séfje.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.