Utcafórumot tartott Elekes István Zalakaroson

facebook megosztás

Utcafórumot tartott Elekes István Zalakaroson péntek délután. A Zala 02-es választókörzet országgyűlési képviselőjelöltje hangsúlyozta: a kitelepüléseik célja, hogy minél szélesebb körben mutassák meg azt, amit képviselnek, ezzel egy választási lehetőséget adva a polgároknak.

Az elmúlt időszakban több településen beszélgetett a lakosokkal a problémáikról Elekes István. A képviselőjelölt azt tapasztalta, hogy a választókerülete nagyon megosztott és jelentősen eltérőek az életkörülmények.

Földrajzilag van a kicsit módosabb terület, ugye Vonyarcvashegy, Balatongyörök, Cserszegtomaj, Keszthely vagy akár Hévíz. És ugye van a kicsit elmaradottabb rész, a Zalaszentgróttól kijjebb eső területek, ahol kisebb települések vannak és az elöregedés és az elvándorlás nagyon nagy hangsúlyt kap. Úgyhogy Zala megye 2. ebből a szempontból is speciális terület, hogy egy képviselőjelöltnek kell tudnia képviselni ezt az oldalt is, és a másik oldalt is – nyilatkozta Elekes István országgyűlési képviselőjelölt.

Elekes István szerint a hatpárti összefogás óriási esélyt rejt magában, hiszen rengeteg aktivista és civil is részt vesz a munkában, ráadásul az állandó egyeztetések még tovább erősíthetik a koalíciót.

– Nagyon sok olyan megye van, például Vas megye, de más megyéből is tudnak jönni aktivisták segíteni nekünk kampányolni, újságot kihordani. fórumokat szervezni. Ez egy olyan plusz lehetőség a hatpárti összefogás, ami nem volt meg 2018-ban, és nem volt meg előtte sem. Úgyhogy én bízom benne, ha valamikor van rá lehetőség, hogy elinduljon egy változás, akkor az most van. A másik pozitív dolog számomra, hogyha hatpárti egyeztetés van és hatpárti kormányzás lesz, akkor kénytelen lesz mindenki egyeztetni a másikkal – tette hozzá Elekes István.

Az utcafórumok a hónap végéig folytatódnak, az időpontokról és a helyszínekről a közösségi oldalon lehet bővebben tájékozódni.

K.V.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.