Döcögősen indult, a végére biztos lett

facebook megosztás

A bajnokság idei, első felét győzelemmel zárta a Kanizsa Vízilabda OB I B-s vízilabda-együttese, amely néhány hetes szünet után a versenyprogram szerint január 22-én folytathatja küzdelmeit – az AVUS elleni halasztott meccsével.

VIWA-II. Kerület (6.) – Kanizsa Vízilabda (3.) 8-14 (1-3, 4-2, 2-4, 1-5)

OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, 11. forduló. Budapest, 30 néző. Vezette: Csizmadia, Bereczki.

Kanizsa: Ajkay-Takács – Vadovics L. 2, Vass B. 1, Marnitz 5, Balli 1, Kaszper G., Balaska 2. Csere: Vadovics Á. 2, Vlaszák, Szőke B. 1, Szávai, Solymosi. Edző: Regős Áron.

Kellemetlen stílusú erős középcsapatként játszottak a hazaiak a Kanizsa Vízilabda gárdája ellen a vízilabda OB I B-ben, hiszen jó ideig nem tudott ellépni ellenfelétől Regős Áron együttese. Mi több, még a harmadik negyedben vezettek is a vendéglátók 6-5-re, Marnitz Gergőék aztán onnantól határozottabbak lettek, s fokozatosan a maguk javára fordították a meccset, melyet nyerve az AVUS legénységével azonos pontszámmal állnak a tabella élcsapatai között.

- Az első két negyedben döcögősebb volt a játékunk, amit az öt hiányzónknak, az év végi fáradtságnak, valamint a dekoncentráltságnak tudok be – fogalmazott a találkozóval kapcsolatosan Regős Áron, a kanizsaiak trénere. - A harmadik és az utolsó negyedben átvettük az irányítást, végül magabiztosan tudtunk nyerni. Innentől egy pici pihenő következik, ami után újult erővel fogjuk megkezdeni a munkát a tavasszal ránk váró feladatokra. Remélem, onnantól sok olyan mérkőzésünk lesz, amikor végre komplett csapattal tudunk játszani. Mindenkinek békés, boldog ünnepeket kívánunk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.