A köszönet napjára várják a jelöléseket

facebook megosztás

Várja az ajánlásokat a térség polgáraitól, valamint civil közösségeitől a köszönet napjára a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület A helyiek a jelölésekkel elősegíthetik, hogy a civil díjakat az arra legérdemesebbek kapják meg.

A köszönet napja egy olyan alkalom a nagykanizsai körzetbe tartozó civil közösségek életében, amikor az éves munkájukat erkölcsi elismeréssel jutalmazzák.

– Ezek a díjak „Az év civil közössége”, „Az év civil embere”, „Az civil szponzora”, „Az év civil mecénása és „Az év civil fiatalja”. Az év civil fiatalja” volt az utolsó, mert a civil munkába annyi fiatal ember, annyi fiatal közösség kapcsolódott be, hogy nem lehetett az ő erkölcsi elismerésüket figyelmen kívül hagyni – mondta el Lengyák István, a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület soros elnöke.

Személyesen a Civil Kerekasztal Egyesület irodájában, a Halis István Városi Könyvtár alagsorában lehet leadni a javaslatokat.

A facebookon a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület oldalán, illetve emailben várjuk a javaslatokat. Minden évben általában az a baj, hogy vannak kategóriák, ahol a bőség zavarában vagyunk és ezért mindig van egy-két kategória, ahol a társadalomtól várjuk azokat a jelöléseket, hogy a legérdemesebbek kapják meg azt a díjat, amit szeretnénk – fogalmazott Budavölgyi Kálmán, a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület ügyvezető elnöke.

A társaság november 26-ig várja a jelöléseket a megadott elérhetőségeken.

K.V.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.