Ráhajtanak a veretlenségre

facebook megosztás

A 15. fordulóból elhalasztott mérkőzését is biztosan nyerte a Kanizsa Vízilabda immár OB I B-s bajnokcsapata, Ludányi Kadosa legénysége Székesfehérváron győzött tizennégy gólos különbséggel.

FVSE (10.) – Kanizsa Vízilabda (1.) 10-24 (0-6, 3-5, 2-9, 5-4)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, találkozó a 15. fordulóból. Székesfehérvár. Vezette: Tordai, Kollár.

Kanizsa: Vértes – Major 2, Fodor 1, Dobay G. 3, Kalanovics 5, Simon 1, Balaska 2. Csere: Pelle (kapus), Vadovics, Turnai 3, Marnitz 1, Szávai 4, Dobay P. 2, Balli. Edző: Ludányi Kadosa.

A kanizsaiak OB I B-ben immár aranyérmes vízilabda együttese bajnokhoz méltóan indította mérkőzését, hiszen mondhatni repülőrajtot vett, majd a következő negyedekben sem lassított. Különösen a harmadik felvonásban voltak elemében Dobay Péterék, így az utolsó nyolc percbe már belefért az is, hogy azt a hazaiak nyerték. A Kanizsa Vízilabda a 22. fordulóbeli találkozóját szombaton 16 órától vívja a Neptun VSE ellen hazai környezetben, s a meccset követően kerül sor az aranyérmek, no meg a serleg ünnepélyes átadására. Időközben az is biztossá vált, hogy a Ludányi Kadosa vezette dél-zalai pólósok az OB I 14. helyezettjével, a Debreceni VSE-vel az osztályozót június 5-én, illetve június 12-én vívják, az első összecsapás június első szombati napján Debrecenben 18 órától kerül sorra.

- Immár az osztályozó jegyében vívhatjuk találkozóinkat, s mondhatnánk akár azt is, úgy tűnik, egyre inkább formába is lendülünk – értékelte a meccset Ludányi Kadosa, a nagykanizsaiak edzője. - Szombaton Nagykanizsán azért is játszunk, hogy az OB I B-s bajnokságot veretlenül zárjuk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.