Jobbak voltak a hazaiak

facebook megosztás

Az utolsó forduló mérkőzését vívta a Tungsram SE Nagykanizsa női kézilabda együttese az NB II Dél-nyugati csoportjában, de van még hátra találkozója az idei évadból.

PEAC (2.) – Tungsram SE Nagykanizsa (10.) 30-20 (16-9)

NB II Dél-nyugati csoport női kézilabda-mérkőzés, 22. forduló. Pécs, 40 néző. Vezette: Bozsó, Horváth R.

Tungsram: Tóth V. - Szmodics V. 2, Andor 2, Zvolenszky 4/3, Csivre V. 1, Csivre E. 2, Szmodics D. 3. Csere: Kovács B. 1, Ács, Szabó E. 1, Füstös 2, Horváth A. 2. Edző: Baranyai Zsolt.

A kanizsai női kézilabda együttes előtt nem állt könnyű feladat a bajnokság igazából utolsó fordulóbeli találkozóján, hiszen a tabellán második PEAC vendége volt Baranyai Zsolt csapata. A pécsiek ennek megfelelően is igyekeztek játszani, s így már az első harminc perc végére is komoly előnyt harcoltak ki. A második játékrészben is a hazaiak domináltak és ezzel eldőlt, hogy a tizedik helyen álló nagykanizsaiak a tizedik helyen fejezik be a pontvadászatot. A szezonnak azonban még nincs vége, hiszen a Tungsram a 21. fordulóból „visszamaradt” meccsen vasárnap még fogadja a BVSC-t. Ezen a mérkőzésen Zvolenszky Nóra akár tovább növelheti a góljai számát – mely jelenleg 191 -, bár az már most borítékolható, hogy a csoport gólkirályi címét elhódítja, mivel majd' negyven találattal vezet a második helyen álló kézilabdázó előtt.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.