Ha ismét karakteres futballjuk mutatják, nem lesz ok aggodalomra

facebook megosztás

Elérkezett a labdarúgó NB III hajrája, s az FC Nagykanizsa négy igencsak kemény mérkőzés előtt áll, melyek közül az elsőt éppen az egy hellyel mögötte tanyázó, vagyis ötödik Lipót Pékség SE ellen vívhatja szerdán 17.30 órától az Olajbányász-stadionban.

A vasárnapi, kanizsaiakat „érintő” és nem túl kedvező csepeli történések után biztosan voltak szurkolók, akik azért csak-csak rápillantottak az eredmények alakulására, s talán csettintettek is, amikor meglátták, hogy a harmadik helyen álló Veszprém csupán 0-0-t játszott a BKV Előrével: ezzel a VLS és az FCN között mindössze két pont a különbség. A negyedik nagykanizsaiak ugyanakkor nem állnak könnyű széria előtt, mivel szerdán a Lipót-Sopron-III. Kerület-Tatabánya négyesből rögtön az ötödik helyen álló lipótiakat láthatják vendégül.

- Nem könnyű széria jelenti számunkra ezúttal a hajrát, s ebből a Lipót Pékség SE kombinatív futballra képes valóban jó csapat – foglalta össze Koller Zoltán, a kanizsaiak vezetőedzője. - Nyugodtan kijelenthetjük, nehéz, mondhatni ki-ki meccs következik számunkra, ugyanakkor azt is tudja mindenki, hogy mi is szeretnénk, ahogy sokszor tettük eddig is, eredményes futballal kirukkolni. Motiváltak is a srácok, az utóbbi hetek kerete adott, vagyis bizakodva várhatjuk az újabb hétközi bajnoki találkozónkat.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.