Szokatlanabb körülmények, így is biztos győzelem

facebook megosztás

A vízilabda OB I B-ben listavezető Kanizsa Vízilabda együttese végül biztosan nyert a tabella hátsó régiójában álló Ceglédi VSE otthonában, így hat pont előnnyel vezetnek a dél-zalaiak a mezőny előtt.

Ceglédi VSE (11.) – Kanizsa VSE (1.) 10-16 (2-4, 1-4, 3-5, 4-3)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, 8. forduló. Cegléd, zárt kapuk mögött. Vezette: Nóvé, Besenyei.

Kanizsa: Pelle – Kalanovics 4, Szávai, Simon 1, Kaszper G. 1, Dobay G. 5, Balaska 1. Csere: Vértes (kapus), Vadovics, Vlaszák, Solymosi 1, Fodor 2, Leposa D. 1, Balli. Edző: Ludányi Kadosa.

A hét győzelemnél tartó kanizsai vízilabdázók az egy sikert számláló Cegléd vendégei voltak, így az esélyek kétséget kizáróan a Kanizsa Vízilabda egysége mellett szóltak. Dobay Gergely és Fodor Olivér góljai ehhez meg is adták az alaphangot, s a továbbiakban is megvolt a biztos előny a vendégek számára, majd 5-3-as vezetésük után Ludányi Kadosa tanítványai meg sem álltak 9-3-ig. Ezzel gyakorlatilag el is dőlt a találkozó, Dobay után pedig Kalanovics Balázs lépett elő gólfelelőssé a látogatóknál. A nagykanizsaiak biztos győzelmet könyvelhettek el, s makulátlan mérlegüket a hétvégén őrizhetik meg a a VIWA-II. Kerület gárdája ellen hazai környezetben.

- Talán az a legfontosabb, hogy hoztuk a kötelezőt – mondta el a kanizsaiak edzője, Ludányi Kadosa a ceglédi mérkőzésről. - A játékunk alapvetően rendben volt, csak mivel kisebb volt a „pálya”, így azért nehezebb volt érvényesülnünk, s ha hibáztunk elöl, abból gyorsabban kaphattunk gólt hátul.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.