A két középső negyed döntött

facebook megosztás

Hibátlan mérlegét tovább folytatta a Kanizsa Vízilabda SE OB I B-s férfi vízilabda együttese, mely a bajnokság kilencedik fordulójában a VIWA-II. Kerület csapatát múlta felül a dél-zalai város uszodájában.

Kanizsa Vízilabda (1.) – VIWA-II. Kerület (7.) 19-13 (4-4, 6-2, 5-3, 4-4)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, 9. forduló. Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Vezette: Truszka, Kovács S.

Kanizsa: Pelle – Vadovics 3, Kalanovics 2, Fodor 3, Balli, Dobay G. 3, Balaska 1. Csere: Leposa G. (kapus), Major 2, Solymosi, Kaszper G., Leposa D. 1, Szávai 4, Kovács Á. Edző: Ludányi Kadosa.

Az idei szezonban eddig nem sokszor fordult elő az, hogy a kanizsai vízilabdázók ellen a rivális vezet, ez a legutóbbi forduló mérkőzésén ráadásul a nyitó negyedben nem is egyszer fordult elő Nagykanizsán. Az eredmény persze végig szorosan alakult. 5-4, valamint 6-5 után lódult meg kissé a Kanizsa Vízilabda csapata, onnantól már a listavezető vette kezébe az irányítást. Vadovics Ákos ekkor háromszor is jó pillanatban volt eredményes, valamivel később Fodor Olivér duplázása pedig már a tekintélyes előny „konzerválását” jelentette. A meccs zárásaként Szávai Károly gólja a legeredményesebb hazai játékos titulusához „vezetett”: azzal jutott négy találatig a találkozón.

- Gólzáporos meccs volt, az biztos – kezdte értékelését Ludányi Kadosa, a kanizsaiak trénere. - Tartom, a védekezésre még mindig jobban oda kell figyelnünk, igaz, az elmúlt években, ha hátul rendben is voltunk, felkerülnünk nem sikerült. Jelen védekezési „helyzetünket” tehát nyugodt szívvel aláírnám, ha az idény végén fel tudnánk jutni...

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.