Kinyitott az uszoda beltéri része is

facebook megosztás

A vendégek három hónap kihagyás után – június 20-tól -ismét használhatják a létesítmény fedett medencéit és a szaunákat.

Már a nyitás reggelén nagy volt az érdeklődés a sportolni, mozogni vágyók részéről a Kanizsa Uszoda és Strandfürdőben. A látogatók elmondták, hogy nagyon hiányzott nekik a víz és az úszás adta öröm. – Aki megszokta azt, hogy minden nap jár úszni, mint például én, annak nagyon hiányzott. Közel harminc éve minden reggel itt vagyok az uszodában, nekem elég nehéz volt ezt kibírni. Az volt a szerencse, hogy amikor megnyitott a strand, ott lehetett egy kicsit pótolni azt a mozgáshiányt – említette Benedek Miklós.


Újra lehet használni a benti medencéket

Sokaknak az egészségük megőrzése miatt is fontos volt, hogy végre használhatják a benti medencéket. Háton úszok és mellúszást csinálok. Ez a kettő a legfontosabb. Különösen a hátúszás az nagyon jól megmozgatja a mély hátizmokat és a gerinc szempontjából ez nagyon fontos – tette hozzá Hámori Zsolt.

Az uszoda vendégei és a dolgozói is azt remélik, hogy a vírus esetleges második hulláma miatt ősszel nem kell újra bezárni az intézményt.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.