Edzenek a százötödikre

facebook megosztás

Ha amatőr szinten is ütögetnek, de a helyi teniszezők egy csoportjánál szintén előre tekintenek és készülnek arra, amikor sorozatukat is folytathatják.


Baranyás Zoltán meg is mutatta, milyen az, ha itt a tenisz szerva...

Az elmúlt évtized elejétől kezdve egy lényegében véve (nem csupán kanizsainak tekinthető) baráti kör teniszcsapata szabadtéri, valamint fedett pályás versengéseik során mostanáig eljutott 104 rendezvényig, a következőt azonban az ismert járványügyi helyzet miatt már nem rendezhették meg.


... ott pedig az ütőfal

- Egyelőre sajnáljuk persze, hogy az újabb körnek nem futhattunk neki, de ez nem szegte kedvünket – hangzottak Baranyás Zoltán főszervező szavai. - Sőt, mi több, tájékoztatva erről a városvezetői szintet is, egy ideje senki egészségét nem veszélyeztetve közös ütögetést is beiktattunk a Kanizsa TC sporttelepén. Ez abból áll, hogy a pályákon tényleg nagy távolságban vagyunk és lehetünk csak egymástól, mosdókat nem használunk, a tréningekre külön érkezünk gépkocsikkal, majd a testmozgás után mindenki haza is tér otthonába. Egyénként sem árt az embernek ebben a helyzetben ugyanúgy fitten tartani magát, aztán ha a pályán kívül is ütőt ragadnánk, ott van legtöbbünk számára a fal, na annak aztán püfölhetjük kedvünkre a labdát...

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.