Adomány a nagykanizsai állatmenhely lakóinak

facebook megosztás

300 kiló száraztáppal, konzervekkel, szalámival és húsokkal lepte meg az árva kutyusokat a nagykanizsai Koppány Motoros Club. Az akció fő célja az volt, hogy a motorosok példát mutassanak más kluboknak, társaságoknak. Az ilyen és ehhez hasonló felajánlásokra nagy szüksége van a kanizsai állatmenhelynek, hiszen az utóbbi hetekben jelentősen lecsökkentek az adományozások.

Skanecz Tamás telepvezető elmondta: nagy segítség számukra minden felajánlás, hiszen a menhelyen lévő 120-130 kutya 40-50 kiló tápot eszik naponta.

– Természetesen nagyon örültünk, sok szervezet, baráti társaság, illetve magán ember keresett meg minket az elmúlt időben. Minden ilyen adományra nagy szükségünk van és nagyon, nagyon jól jön a menhely működése szempontjából – mondta Skanecz Tamás, az "Élettér" Állat- és Természetvédő Egyesület telepvezetője.

A Koppány Motoros Club tagjai mind felelős állattartók, ezért fontos szerepet tulajdonítanak a jótékonykodásnak. Későbbi rendezvényeiken hagyományt is szeretnének teremteni a hasonló felajánlásokból.

– Minden évben van a klubnak erre szánt pénze, amit jótékonykodásra költenénk. Eddig beteg gyermekeknek adtuk az erre szánt összeget, most úgy gondoltuk, hogy az állatoknak – említette Kövesi Kornél, a Koppány M/C elnök.

A motorosok stábunknak elmondták: az állatok nem tudnak segítségért kiáltani, ezért is fontos, hogy – lehetőségeinkhez mérten – támogassuk őket a mostani, nehéz időszakban.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.