Átadták a kívül-belül megújult Fürdő Hotelt Zalakaroson

facebook megosztás

Átadták a kívül-belül megújult Fürdő Hotelt Zalakaroson. Az önkormányzat tulajdonában levő, a Zalakarosi Fürdő üzemeltetésében működő háromcsillagos szálloda a Kisfaludy-program keretében újult meg.   

A mintegy 170 millió forintos fejlesztés eredményeként minőségi szolgáltatásokkal, megújult külsővel várja a vendégeket a Fürdő Hotel Zalakaroson. A csaknem 60 férőhelyes szálloda szolgáltatásai minőségileg is sokat javultak a projektnek köszönhetően. - Most gyakorlatilag kívül-belül megújult a hotel, és egy nagyon erős háromcsillagos szállodát adtunk át a vendégeknek. 23 szobája van, körülbelül hatvan vendéget tudunk fogadni. Megújult az étterem, a konyha, felújítottuk a szobákat, új bútorzat is van. Felújítottuk a folyosókon, a járófelületeken a burkolatokat, a gépészetet, kialakítottunk elektromosautó-töltőt. Számos felújítási munkát végeztünk el – árulta el Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója.

Az első vendégek tegnap érkeztek a Fürdő Hotelbe, akik a vezérigazgató tájékoztatása szerint pozitívan fogadták a szép szobákat és a megújult éttermet. A beruházást a kormány 103 millió forinttal támogatta. - Nekünk is kell törekedni a fejlesztésekre, a minőség megőrzésére és növelésére, hiszen fontos teendőink közt van, hogy ne csak a fürdőn, hanem máshol is fejlesszünk. Bár látszólag 55 férőhelyről van szó, és 15 hotel közül ez az egyik Zalakaroson, de túlmutat a jelentősége azon a 150-160 millió forinton, amit erre fordítottunk. Nem csak a Kisfaludy-program százmilliós támogatása, hanem a mi hozzájárulásunk is a minőségi szolgáltatások erőteljes javítását tette lehetővé, és így magasabb áron tudjuk értékesíteni a szállodát ­– mondta el Novák Ferenc, Zalakaros polgármestere. A fejlesztés egyik célja, hogy a település még népszerűbb legyen a nívós, magas szintű szolgáltatásokat kereső turisták körében.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.