A hajrába érkezett az Év Fürdője szavazás

facebook megosztás

A megmérettetés más-más kategóriájában, de Nagykanizsa és Zalakaros is érdekelt. A voksverseny legfőbb célja, hogy a magyar fürdők kiváló minőségére, szépségére irányítsa a figyelmet.


A Kanizsa Uszoda és Strandfürdő Az Év Regionális Fürdője kategóriában méretteti meg magát

Kicsik és nagyok egyaránt jól érzik magukat a kanizsai strandon, a vendégek közül sokan töltenek el egy napot unokáikkal a medencék mellett. Az intézmény idén az Év Regionális Fürdője kategóriában versenyez. – Már nagyon készülődtek az unokák a strandra, egy lubickolás erejéig. Egyikük kanizsai, a másikuk pedig pécsi - említette Kis Antal.

A legismertebb és legnépszerűbb strandok között versenyez a Zalakarosi Fürdő. Az intézmény évek óta a legjobbak között szerepel, tavaly a második helyen zárt. – 2019. június elseje és augusztus 31-e között lehet szavazni, internetes felületen. Reméljük, hogy idén is dobogón végez a Zalakarosi Fürdő - mondta Cziráki László, Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója.

A szavazás jelenlegi állása szerint a karosi fürdő a legjobb 10 hely valamelyikén áll. A legnagyobb kategóriát tavaly a mórahalmi gyógyfürdő nyerte meg.

Ha Ön is szeretne szavazni, itt megteheti »

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.