Zalakaroson ülésezett a Magyar Fürdőszövetség Műszaki Szakbizottsága

facebook megosztás

A házigazda Zalakarosi Fürdő történetét is bemutatták a Magyar Fürdőszövetség tegnapi ülésén. A szakbizottság tagjai évente kétszer találkoznak: tavasszal a lehetséges fejlesztési tervekről, műszaki újításokról, ősszel pedig az adott év értékeléséről esik szó. A bizottság célja a minőségi magyar fürdőkultúra megtartása és javítása. Maximális létszámmal vettünk részt a fürdőszövetség életében. Mindenkinek, aki hozzánk fordul bármilyen segítségért, műszaki tanácsért, megpróbálunk segíteni, illetve megpróbáljuk jó útra terelni azt a fajta problémát, amivel küzdenek. Eddig sikerrel tettük ezt, hiszen nem érkezett panasz hozzánk - fogalmazott Lőrincz József, a Magyar Fürdőszövetség Műszaki Szakbizottságának elnöke.


Cziráki László a Zalakarosi Fürdő fejlesztési projektjeit is bemutatta a bizottsági tagoknak

A Zalakarosi Fürdőben jelenleg több fejlesztési projekt is fut, így ezek tervezési, kivitelezési munkálataiba is bepillanthattak a bizottsági tagok. A Zalakarosi Fürdőben ezek a fejlesztési tervek zajlanak: a gyógycentrum és a gyógykert felújítása már a végéhez közeledik, és 2019. június 30-án már birtokba vehetik a megújult gyógycentrumot és gyógykertet a vendégeink. A szaunavilágnál a közműkiváltások zajlanak jelen pillanatban. Jövő héten már alapoznak a vállalkozók, 2019 év végére már birtokba vehetik a vendégeink az új szaunavilágot. Emellett egy hotelfelújításban is benne vagyunk, illetve a termáltó helyreállításán is dolgoznak a kollégáink - említette Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója.

A szakbizottság tegnapi ülésén elhangzott, hogy a sárvári és a karosi fürdő együttműködési kapcsolatához csatlakozik a hévízi és a bükki intézmény vezetősége is. A tagok célja, hogy egymást is segítve, minőségi szolgáltatást nyújtsanak vendégeiknek.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.