Az eddigi legsikeresebb bálját tartotta a Förhéncért Egyesület

facebook megosztás

A hangulatra nem lehetett panasz Kiskanizsán, a Zalagyöngye Táncegyüttes tagjai táncra perdítettek szinte minden jelenlévőt. A Förhéncért Egyesület ötödik alkalommal szervezte meg évnyitó bálját, az idei minden eddiginél sikeresebb volt, hiszen 148-an váltottak rá jegyet. Létrehoztuk a Förhéncért Egyesületet, hiszen sok embert tudunk megmozgatni. Szerencsére egyre több fiatal vesz birtokot a förhénci hegyen, s ez a fiatalság behozza a lendületét az egyesületünkbe - fogalmazott Vásárhelyi László felügyelőbizottsági tag.

A bál sikereinek egyik fő oka az, hogy egyre többen támogatják a Förhéncért Egyesületet. A kanizsai bálok között is most már elég nívós helyet sikerült elérnünk, ami azt mutatja, hogy vannak emberek, akik az egyesületet támogatják, s minden körülmények között ott vannak mögöttünk. A célunkat azt hiszem, meg tudtuk valósítani, ez a támogatottság kiszélesítésében mutatkozott meg. S ha azt nézem, hogy 148 ember támogat minket, akkor úgy gondolom, a terveinket ebben az évben is hozni tudjuk - említette Skanecz Sándor, az egyesület elnöke.

A Förhéncért Egyesület idei tervei között a közvilágítás kiépítésének folytatása, valamint az Újförhénc út rendbetétele szerepel. Az ötödik alkalommal megrendezett évkezdő bálon egészen hajnalig mulattak a csoport tagjai.  

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.