Őszi élményfutás

facebook megosztás

Még négylábú kedvencek is elkísérték gazdáikat az őszi élményfutásra. A tegnap kora délutáni program fő célja a sport és a természetszeretet összehangolása. Már 22 éve, hogy az Erdők Hete rendezvényt az Országos Erdészeti Egyesület szervezésében országszerte megrendezzük. Ennek apropóján jöttünk a Csónakázó-tóhoz, ahol egy élményfutás következik. Nagyon jó a kapcsolatunk a Kanizsai Futóklubbal, sok rendezvényünkön segítettek. Ezért úgy gondoltuk, hogy kéne egy ismételt összefogás - említette Steyer Edina, a Zalaerdő Zrt. PR-ügyintézője

A Kanizsai Futóklub tagjai rendszeresen járnak a Csónakázó-tóhoz edzeni, így szívesen csatlakoztak az őszi élményfutás megszervezéséhez és kivitelezéséhez. A Kanizsai Futóklub hagyományos nyári rendezvénye, hogy szerdánként 6 órakor futottunk egy Csótó kört, meg egy kiegészítő kört, nagyon sok embert megmozgattunk. Erre a Zalaerdővel kitaláltuk, hogy még több embert mozgassunk meg, és kicsit az erdő színes levelei között és a természetben mozogjunk a Zalaerdő dolgozóival, a futóklubosokkal, s mindenkivel, aki ráér - fogalmazott Léhart Zoltán, a futóklub alelnöke. 

A kora délutáni rajt ellenére szép számmal érkező futók két táv között választhattak az élményfutáson. A jobb edzettségi állapotban lévők 10, a többiek pedig 5 kilométert tettek meg. Az Erdők Hete programsorozat további eseményei az erdokhete.hu oldalon és a Zalaerdő honlapján is megtalálhatók.  

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.