Fókuszban a bíróság - Szavazzon a legjobb fotóra!

facebook megosztás

Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) 2018-ban immár ötödik alkalommal hirdette meg a „Fókuszban a bíróság” elnevezésű fotópályázatát. A felhívásra több mint 400 képet küldtek be a pályázók, melyekre most a közönség is szavazhat 2018. november 10-éig. A részletekről dr. Vándor Virágot, a Zalaegerszegi Törvényszék sajtószóvivőjét kérdeztem.

– Az amatőr alkotók számára meghirdetett pályázatra idén négy kategóriában nyújthatták be pályaműveiket a fotósok, akik a bírósági mindennapokat, épületeket és azok környezetét, valamint tárgyalótermi életképeket is megörökíthettek – sorolta a részleteket dr. Vándor Virág.


Józsa Zsolt felvétele 2015-ből

– A beérkezett alkotásokból a Bíráló Bizottság kategóriánként egy-egy nyertes pályaművet választ, s idén ezen kívül külön díjazzák a mobiltelefonnal készített képeket is. A fotókra lehetőség van közönségszavazatot is leadni, a legjobb eredményt elért pályázó pedig közönségdíjban részesül. A pályaművek megtekinthetőek a http://fotopalyazat.birosag.hu/ honlapon, az eredmények kihirdetése december elejére várható – mondta végül a Zalaegerszegi Törvényszék sajtószóvivője.

Papp Attila

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.