Határtalálkozóval búcsúztatták az óesztendőt a rendőrök

facebook megosztás

A további eredményes együttműködés reményében találkoztak egymással a rendőri vezetők a magyar-horvát határátkelőhelyen, Letenyén.


 

A letenyei határátkelőhelyen együtt búcsúztatta az óesztendőt és köszöntötte az újat 2017. december 29-én a délelőtti órákban Prok József rendőr ezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese és Horvátország, Muraköz megyei rendőr igazgatója, Krunoslav Gosarič. A találkozón részt vett dr. Molnár József rendőr ezredes, a Nagykanizsai Rendőrkapitányság vezetője és Zdravko Kolarič, prelogi rendőrkapitány, valamint Farkas Szilárd, Letenye és Mario Moharič, Goričan város polgármestere.

A rendőri vezetők megköszönték egymásnak a 2017-ben végzett munkát és további eredményes együttműködés reményében kívántak boldog újévet a két megye rendőreinek.

A két ország szomszédos településeinek polgármesterei elismeréssel szóltak a rendőrök 2017. évben végzett munkájáról és jövőbeni támogatásukról, valamint együttműködésükről biztosították a jelenlévőket - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.