Közösségben, együtt

facebook megosztás

Családi napot tartott a református közösség a Csótónál. A hagyományos programot évente kétszer, tanévnyitáskor és tanévzáráskor rendezi meg a gyülekezet.

A fiatalokat és hozzátartozóikat a délelőtti tanévnyitó istentisztelet után várták a Zöldtáborba. A programok közös ebéddel kezdődtek. „Elég sok gyerek kezdett el járni kötelező hittanórára, így a családok is érintve vannak. S aztán ha mindenki ott van a templomban, akkor jó, ha egy ilyen gulyással, egytálétellel tudjuk fogadni a családokat az istentisztelet után” – tudtuk meg Hella Ferenc református lelkipásztortól.

Séta, sportolás, játékok és vetélkedők követték az ebédet. Lazítani és ismerkedni egyaránt lehetett. „Én nagyon szeretem ezeket az alkalmakat, mert ilyenkor összegyűlhetünk együtt, így az egész gyülekezet. Nagyon szeretem ezeket a programokat, amik itt vannak” – mondta Lukács Anna. Volt, aki Letenyéről érkezett a családi rendezvényre. „Azt szeretem, hogy az olyan barátaim, akik itt laknak, például Anna vagy Kinga, velük is találkozhatok, zenélhetek, ebédelhetek meg játszatok” árulta el Filó Júlia. A közösségépítő délutánt zenés istentisztelet zárta.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.