Heti horoszkóp: (2023. okt. 2. - 2023. okt. 8.)

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
A partnere különös dolgokra inspirálja hamarosan. Ne tiltakozzon ellene, inkább kóstoljon bele az új dolgokba, mert így még a társasági élete is fellendülhet.
Halak (II. 20. - III. 20.)
A napokban túlságosan felvillanyozza valaki a kedélyállapotát. Nem tud sehol sem nyugton maradni. Ha a tengeren lesz, haza kívánkozik, ha itthon van, akkor meg a tengerre.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
A csillagok szerint némi csalódás érheti a közeljövőben. Az a személy zárja be ön előtt a szívét, akit a legközelebb érzett magához eddig, de ne hagyja annyiban a dolgot.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
Pozitívan álljon hozzá a dolgokhoz, még akkor is, ha ez nehezen megy. Ha nyitott szemmel jár, nemcsak a gödröt, hanem a szépet is észreveszi maga előtt.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Egy időre lehetőleg hagyja figyelmen kívül mások magánéletét. Készüljön fel testileg-lelkileg az őszre, és élvezze ki még a napsütéses, szép órákat.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Ha úgy érzi, hogy anyagilag kevesebbet engedhet meg magának, mint eddig, ne keseredjen el. Ez csak egy átmeneti állapot lesz az életében.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Nem várt események részese lehet a munkahelyén. Aggodalomra nincs semmi oka, mert az ön számára minden a legkedvezőbben alakul.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
Ne legyen folyton elégedetlen önmagával. Anyagiakban szerencsés napokra számíthat, csak a párkapcsolatán kell még jelentősen javítania.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
Látszik a tekintetén, hogy egy ideje minden apróságnak tud örülni. Nem fáj semmije sem, sőt a munkahelyi konfliktusok sem rontják el a napjait.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
Még a barátainak is feltűnik, hogy sokat utazik mostanában. Ha ez így megy tovább, előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz a nagy találkozása a szerelemmel.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Hol van az a nyár! – dúdolja magában egyre gyakrabban ezt a dalt, s közben legyint egyet lemondóan. Ne tegye ezt, hiszen még itt van a nyomunkban.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
Bízzon jobban a saját erejében. Ha netán rosszul dönt valamiben, ne essen kétségbe. Majd kijavítja a hibát, és minden megy magától a régi kerékvárásban.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.