Horoszkóp

facebook megosztás

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)
Ha fizikailag túlságosan kifárasztották az elmúlt napok, akkor még mindig találhat gyógyírt magának a felüdülésre. Gyalogolja, vagy kerékpározza körbe például a Csónakázó-tavat.
Halak (II. 20. - III. 20.)
Ne várjon a Telihold biztatására, hanem lépjen a tettek mezejére. Ha egy táncos estre invitálják a barátai, ne amiatt kéresse magát, hogy nem tud táncolni.
Kos (III. 21. - IV. 20.)
Úgy tűnik, egyre nagyobb önben a bizonyítási kényszer. Ne izguljon, hisz nem kell versenyt futnia senkivel sem. Nyugodt tempóban végezze el a feladatait továbbra is.
Bika (IV. 21. - V. 21.)
A kihátrálás helyett inkább oldja meg a kialakult nehéz helyzetet a családjában. Ha segítségre szorulnak, tegyen meg mindent értük még akkor is, ha az sok időbe és sok pénzbe kerül.
Ikrek (V. 22. - VI. 21.)
Nyugodtan bevallhatja magának, hiába készített házirendet a családtagjai számára, kudarcot vallott a törekvése. Úgy tűnik, nem veszik önt eléggé komolyan. Egyelőre ne próbálkozzon újra, mert nem érdemes.
Rák (VI. 22. - VII. 22.)
Ha nem viselkedik körültekintően, még családi veszekedésekbe is keveredhet a hétvégén. Bár mindenkihez nem lehet alkalmazkodni, de ha mégis így tesz, elkerülheti a nagyobb bajt.
Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)
Ha nem tud élete legfontosabb kérdéseire választ kapni, akkor esténként figyelje a csillagos eget, és a gondolatait hagyja szabadon szárnyalni. A válasz így hamarabb megérkezhet önhöz.
Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)
A bolygóállások szerint komoly feladatok várnak önre még az ősz elején. Ha ellustálkodta a forró nyári napokat, most még hozzáfoghat otthon a nagytakarításhoz, a festéshez.
Mérleg (IX. 23. - X. 23.)
Nemcsak a kellemes, csillagos esték lesznek jótékony hatással a közérzetére, hanem egy újdonsült ismerősének a kedves szavai is. Fogadja érdeklődéssel minden mondatát.
Skorpió (X. 24. - XI. 22.)
Ha úgy érzi, hogy valamiképpen stabilizálnia kellene az érzelmi életét, annak éppen most jött el az ideje. Ha kedvesével netán szóba kerül a házasság, semmiképpen se hárítsa el a gondolatát.
Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)
Ha úgy érzi, a törekvései ellenére az anyagi helyzete még nem érte el a megfelelő szintet, ne keseredjen el. Egyelőre ez ellen nem tud semmit sem tenni a takarékoskodáson kívül.
Bak (XII. 22. - I. 20.)
Ha továbbra is csak a munkájára koncentrál, akkor hamarosan jelentős előnyökre számíthat a karrierjében. A megérdemelt jutalomtól szinte szárnyalni fog, le sem lehet fékezni a munkatempóját.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.