Két hétközi fordulót is rendeznek augusztusban az NB III-ban

facebook megosztás

Hétközi fordulóval folytatódik az NB III. A labdarúgó harmadosztály küzdelmeiben ma, adásunkkal szinte megegyező időben, az FC Nagykanizsa a Majosi SE-t fogadja az Olajbányász-stadionban.

A 2022-2023-as szezonban volt gyakori, hogy szerdán és vasárnap is játszottak a csapatok a harmadosztályban, de akkor az NB III-as csoportok még 20 gárdából álltak. A mostani, 16 együtteses lebonyolításban a kupaküzdelmek miatt kell szerdán pótolni két bajnokit. Ma a Majosi SE-t fogadják a dél-zalaiak, míg 28-án a Szekszárdi UFC-hez utaznak Lőrincz Bencéék.

foci

– Ilyenkor mindig elmondja mindenki, hogy mennyire fontos a frissítés és az, hogy a csapat mennyire tudta kipihenni az elmúlt mérkőzést. Olyan szempontból szerencsések vagyunk, hogy szombaton tudtunk játszani, ez által volt plusz egy napunk a pihenésre. Én azt gondolom, hogy a mi csapatunk fizikálisan rendben van. Kellő számú játékossal rendelkezünk, nem lehet az probléma, hogy hét közben kell játszani. Én nagyon szeretem a hétközi mérkőzéseket. Játszani, pihenni, edzeni, játszani, szerintem ez a legjobb dolog. Nem kell várni egy egész hetet arra, hogy ismét mérkőzés legyen – mondta el Bene Gábor, az FC Nagykanizsa másodedzője.

M-B.GY.

(Kép: Kanizsa TV) 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.