Összefogás a koraszülöttek és gyermekek javára

facebook megosztás

Jótékonysági összefogást indítottak Kanizsán a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány javára. A két fő szervező Matyovszky Zsoltné, bölcsődei dolgozó és Simon Barnabás, a ZERO zenekar frontembere. A gyermekeket november végén egy alapítványi bálon támogathatják a segítőkész érdeklődők.

Már nem első alkalommal kezdeményezett jótékonysági akciót Matyovszky Zsoltné, idén a zalaegerszegi székhelyű alapítványra esett a választása. Mint azt elmondta: mindenképpen olyan szervezet támogatását tűzte ki céljául, amely gyermekeken segít. Matyovszkyné Eszter hívó szavára többen azonnal reagáltak.

- Aki a zenét fogja biztosítani, a ZERO zenekar, velük, a Barnival már régi a kapcsolatunk. Fellépőnk lesz még Éder Gábor, akit felhívtam, megkerestem, és ő is ingyen eljön. Az Eraklin Táncklubbal is régóta jó a kapcsolatom, Lekszikov Csaba is az első szóra mondta, jönnek, nagyon szívesen szerepelnek ingyen – fogalmazott Matyovszky Zsoltné szervező.

A ZERO zenekar minden tagja a kezdeményezés mellé állt. Frontemberük, Simon Barnabás ezúttal nem csak a színpadon lesz jelen, a szervezésből is kiveszi a részét.

- Mindig nagyon szívesen állunk ilyen célok mellé és örömmel fogadtuk Eszti felkérését. Hogy egyrészt részt vegyünk fellépőként ezen a rendezvényen, illetve szervezőként is nagyon szívesen segítek neki ebben az egész dologban – mondta Simon Barnabás szervező.

jótékonyság

A jó hangulat garantált lesz november 25-én, a sormási István fogadóban. Jegyeket, támogatói jegyeket és tombola felajánlásokat a Bíbor Centerben, a zalakarosi tourinform irodában, valamint a két fő szervezőnél lehet igényelni és felajánlani. A bál teljes bevételét a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány kapja.

 

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

 

 

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.